ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت/ مأموریت‌گرا شدن دانشگاه‌ها برای پاسخگویی به نیازهای کشور

۱۴۰۰/۱۲/۲۵

مأموریت‌گرا شدن دانشگاه‌ها و توجه به نیازهای محلی، منطقه‌ای، استانی و ملی از جمله موضوعات مهم در نظام آموزش عالی است.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، در همین راستا، سمینار پایان طرح ارتباط با جامعه و صنعت دکتر امیر کریم‌دوست‌یاسوری، عضو هیئت علمی گروه مهندسی مکانیک و پلیمر دانشگاه لرستان (دانشکده فنی و مهندسی) با حضور دست‌اندرکاران مدیریت ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت ارائه شد.

مدیریت ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت زیرنظر معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان فعالیت می‌کند.

ضرورت حمایت از تحقیقات کاربردی و مسئله‌محور و همچنین، مأموریت‌گرایی دانشگاه‌ها در راستای پاسخگویی علمی و کاربردی به نیازهای کشور از جمله موضوعات مهم حوزه کاری ارتباط دانشگاه‌ها با جامعه و صنعت است.

برای مطالعه طرح مذکور ارائه شده، بر روی فایل پیوست (پایین همین خبر) کلیک کنید:

دانلود فایل ضمیمه
دانشگاه‌های مأموریت‌گرا