نشست شورای ورزش دانشگاه لرستان/ برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری برای توسعه ورزش‌های همگانی در دانشگاه

۱۴۰۰/۱۲/۲۴

نشست شورای ورزش دانشگاه لرستان به ریاست دکتر علی نظری برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، روز سه‌شنبه، 24 اسفندماه در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این نشست، دکتر سیدحسام‌الدین حجازی، سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان، مجید طاووسی‌چگنی، سرپرست اداره تربیت‌بدنی و فوق برنامه دانشگاه لرستان، دکتر حسنی‌جلیلیان، سرپرست دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان، علی‌یاور عزیزپور، مدیر گروه علوم ورزشی و تربیت‌بدنی، دکتر رحمتی، عضو هیئت علمی گروه علوم ورزشی و تربیت‌بدنی و سایر اعضای حاضر در نشست، دیدگاه‌های خود را درباره راهکارهای ارتقای کیفیت زیرساخت‌ها و موضوعات مرتبط با تربیت‌بدنی و ورزش دانشگاه لرستان، بیان کردند.

دکتر سیدحسام‌الدین حجازی، سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان درباره محتوای این نشست به خبرنگار اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان گفت: «از مصوبات مهم این بود که با رایزنی‌های لازم، چارت سازمانی اداره تربیت‌بدنی دانشگاه لرستان ارتقاء پیدا کند؛ همچنین توسعه ورزش‌های همگانی در داخل دانشگاه با مشارکت اساتید،دانشجویان و کارکنان، مدنظر قرار گیرد و در جهت توسعه ورزش‌های همگانی، زیرساخت‌های لازم ایجاد شود».

دکتر حجازی، تشریح کرد:«همچنین تصویب شد مرکز تندرستی و سلامت دانشگاه لرستان به‌روزرسانی و تجهیز شود و تجهیزات قدیمی این مرکز، برچیده شوند».

دکتر حجازی، توضیح داد:« از جمله تصمیمات شورای ورزش دانشگاه لرستان این بود که مسئولان کشوری مرتبط با حوزه کاری تربیت‌بدنی دعوت شوند در جلسات شورای ورزش دانشگاه شرکت کنند تا از ظرفیت‌های آنها نیز برای توسعه زیرساخت‌های ورزش و تربیت‌بدنی دانشگاه لرستان استفاده شود».

سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان، بیان کرد:«برمبنای تصمیمات شورا، بایستی تیم‌های ورزشی دانشجویی، کارکنان و استادان، دارای امکانات لازم باشند؛ به‌ویژه تیم فوتبال دانشجویی دانشگاه لرستان که در حال حاضر جایگاه خوبی در سطح تیم‌های دانشجویی کشور دارد بتواند به لیگ‌های بالاتر راه پیدا کند».

گفتنی است اداره تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه لرستان، زیرنظر معاونت دانشجویی دانشگاه، فعالیت می‌کند.

۱۴۰۰/۱۲/۲۴ - ۲۰:۲۷