مشارکت دانشجویان در برپایی سفره هفت سین نوروزی

۱۴۰۰/۱۲/۲۳

با مشارکت تعدادی از دانشجویان، سفره هفت سین نوروزی در محل نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، برپا شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، به منظور پاسداشت سنت و رسوم کهن ایرانی و توجه به نمادهای سبک زندگی ایرانی، اسلامی، این سفره با مشارکت تعدادی از دانشجویان دانشگاه لرستان و همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، برپا شده است.

رویکرد نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان با همکاری همدیگر، افزایش مشارکت و فعالیت دانشجویان در فعالیت‌های متنوع دینی، مذهبی، فرهنگی، اجتماعی و هنری متناسب با سبک زندگی ایرانی، اسلامی است.

گفتنی است چند روز پیش نیز مجموعه سفره هفت سین نوروزی، توسط اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان در ساختمان مرکزی اداری دانشگاه برپا شد.

۱۴۰۰/۱۲/۲۳ - ۱۰:۱۸