برگزاری کارگاه مجازی آیین همسرداری

۱۴۰۰/۱۲/۲۳

کارگاه مجازی آموزشی با عنوان آیین همسرداری با سخنرانی حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر محمد زارعی، عضو هیئت علمی گروه خانواده پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، شامگاه دوشنبه، 23 اسفندماه با مشارکت دانشگاهیان، این کارگاه آموزشی مجازی برگزار شد.

دکتر محمد زارعی، فلسفه چرایی ازدواج و تشکیل خانواده را از منظر دین اسلام توضیح داد.

خداوند ازدواج را برای رسیدن به آرامش انسان و و تربیت توحیدی فرزندان، قرار داده است.

جایگاه خانواده یک جایگاه بسیار مهم در تعالیم دینی است. ما باید تلاش کنیم ازدواج آگاهانه در جامعه نهادینه شود.

زن و مرد باید نقاط قوت همدیگر را برجسته کنند و عیب‌های یکدیگر را بپوشانند؛ این از نشانه‌های کارآمدی نهاد خانواده است. نهاد خانواده باید الگوی مهر و اقتدار باشد.

گفتنی است در این کارگاه مجازی آموزشی، رویکرد تدریس دکتر زارعی استفاده از مشارکت حاضران در مباحث بود و از حاضران خواست دیدگاه‌های گوناگون خود را مطرح کنند.

این کارگاه آموزشی با همکاری مشترک نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان برگزار شد.

۱۴۰۰/۱۲/۲۳ - ۲۲:۰۲