باغ کارکنان دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان، تأسیس می‌شود

۱۴۰۰/۱۲/۲۳

باغ کارکنان دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان، راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، در راستای ارتقای شاخص‌های مدیریت سبز، نهادینگی مفهوم دانشگاه سبز و گرامیداشت هفته منابع طبیعی و بزرگداشت یاد و خاطره 6544 شهید استان لرستان، باغ کارکنان دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان در جنب زمین فوتبال این دانشکده، ایجاد و تأسیس می‌شود.

براساس اعلام مدیریت سبز دانشگاه لرستان که مسئولیت آنرا دکتر مهدی سلیمانی‌مطلق، برعهده دارد آیین تأسیس باغ کارکنان دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان در روز سه‌شنبه، 24 اسفندماه 1400 در ساعت 11 برگزار می‌شود.

اعضای هیئت رئیسه دانشگاه لرستان، مدیران و کارکنان دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان، برخی مدیران سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان و برخی مدیران اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان در این آیین حضور خواهند داشت.

۱۴۰۰/۱۲/۲۳ - ۰۸:۱۱