نخستین نشست هیئت اندیشه‌ورز مجلات دانشگاهی دانشگاه لرستان

۱۴۰۰/۱۲/۲۲

نخستین نشست هیئت اندیشه‌ورز ویژه‌ی مجلات دانشگاهی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان در این نشست که روز یکشنبه، 22 اسفندماه در محل سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد هر کدام از اعضاء، مشکلات مرتبط با فعالیت نشریات دانشگاه لرستان را بیان کردند.

در این نشست روی ای نکته تصریح شد که می‌بایست روش فعالیت در نشریات دانشگاه لرستان به گونه‌ای باشد که ترغیب‌ها و تشویق‌های تهیه و چاپ مقالات، افزایش یابد.

با تأکید دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان، هیئت‌های اندیشه‌ورز کاربردی در بخش‌های مختلف دانشگاه لرستان تشکیل شده است تا با رویکرد مسئله‌محوری و بیان مشکلات و چالش‌ها، راهکارهای علمی و علمیاتی برای رفع مشکلات ارائه شوند.

دکتر مهرداد امیری، دبیر هیئت اندیشه‌ورز در حوزه مجلات دانشگاه لرستان است.

در نشست مذکور، دکتر مصطفی کرم‌پور، سرپرست معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان و سایر مدیران حوزه‌ی پژوهشی نیز حضور داشتند.

مشکلات و موانع موجود حوزه چاپ و نشر با تأکید بر مقالات اعضای هیئت علمی، بیان و پیشنهادات نیز مطرح شد.

۱۴۰۰/۱۲/۲۲ - ۱۶:۴۳