امنیت و اقتدار ایران اسلامی مرهون جانفشانی‌های شهداست

۱۴۰۰/۱۲/۲۲

برنامه درس‌های اخلاق اسلامی با سخنرانی حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم‌آباد در مسجد حضرت فاطمه زهرا (س) سایت مرکزی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، این برنامه، بعد از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر روز یکشنبه، 22 اسفندماه با حضور دانشگاهیان دانشگاه لرستان برگزار شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سیداحمدرضا شاهرخی، در این برنامه، فرارسیدن 22 اسفندماه، سالروز بزرگداشت مقام شهدای والامقام را تبریک گفت.

وی همچنین ولادت باسعادت حضرت علی اکبر (ع) را شادباش گفت و تصریح کرد که الگوی رفتار جوانان، سبک زندگی حضرت علی اکبر (ع) است.

نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم‌آباد گفت:«امنیت و اقتدار امروز ایران اسلامی در سطح خاورمیانه و جهان، مدیون جانفشانی‌های شهداست».

دکتر شاهرخی، عید نیمه شعبان و هفته سربازان گمنام امام زمان (عج) را نیز تبریک گفت و بر اهمیت جایگاه نیروهای اطلاعاتی و امنیتی کشور در امنیت پایدار و مردمی، تأکید کرد.

۱۴۰۰/۱۲/۲۲ - ۱۴:۵۴