دعوت از دانشگاهیان دانشگاه لرستان برای شرکت در مراسم بزرگداشت روز شهدا و آیین ویژه‌ی عید نیمه شعبان

۱۴۰۰/۱۲/۲۱

مراسم بزرگداشت روز شهید و آیین ویژه‌ی سالروز ولادت حضرت ولیعصر (عج) در گلزار شهدای دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، این مراسم در روز دوشنبه، 23 اسفندماه، ساعت 11 در محل گلزار سه شهید گمنام دانشگاه لرستان برگزار می‌شود و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان از همه دانشگاهیان دانشگاه لرستان دعوت کرده است در این مراسم معنوی شرکت کنند.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان اعلام کرده است در صورت نامساعد بودن هوا، مراسم در مسجد حضرت فاطمه زهرا (س) سایت مرکزی دانشگاه لرستان برگزار خواهد شد.

این مراسم با همکاری مشترک معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، کمیته دانشگاهیان کنگره ملی بزرگداشت 6544 شهید استان لرستان، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، هیئت آل یاسین دانشگاه لرستان و سازمان بسیج اساتید، برگزار می‌شود.

گفتنی است یک روز در تقویم کشور (22 اسفندماه) به عنوان «روز بزرگداشت شهدا» نام‌گذاری شده است.

۱۴۰۰/۱۲/۲۱ - ۲۲:۱۴