نشست هیئت اندیشه‌ورز معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان

۱۴۰۰/۱۲/۲۱

هیئت اندیشه‌ورز معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان به ریاست دکتر اسماعیل رک‌رک، تشکیل جلسه داد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، براساس تأکیدات دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان، بایستی هیئت‌های اندیشه‌ورز و کاربردی در معاونت‌ها و دانشکده‌های دانشگاه لرستان تشکیل شود.

در همین راستا، هیئت اندیشه‌ورز حوزه کاری معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، دو نشست قبلی خود را به صورت مجازی و نشست اخیر خود را به صورت حضوری در سالن جلسات شهیدمیربهرسی برگزار شد.

رئیس هیئت، دکتر اسماعیل رک‌رک و دبیر هیئت دکتر مجید شریفی‌پور است.

اعضای هیئت درباره موضوعات، مسائل و چالش‌های مختلف حوزه کاری معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی، بحث و گفتگو کرده و راهکارهای خود را برای رفع مشکلات، ارائه می‌کنند.

در نهایت، راهکارهای پیشنهادی در جلساتی همچون هیئت رئیسه یا شورای دانشگاه لرستان مطرح می‌شوند.

جلسه حضوری اخیر هیئت اندیشه‌ورز معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، صبح روز شنبه، 21 اسفندماه با حضور اعضاء برگزار شد و درباره اصلاح برخی فرایندهای آموزشی، بحث و گفتگو صورت گرفت.

در هر جلسه، مشکلات و نقص‌های حوزه‌ی کاری، مطرح می‌شوند و اعضای حاضر در جلسه، نظرات و دیدگاه‌های خود را مطرح می‌کنند تا در نهایت براساس استفاده از رویکرد مشورت‌خواهی تخصصی، نظام مسائل موجود، کاهش یابند.

۱۴۰۰/۱۲/۲۱ - ۱۱:۳۹