استقبال از بهار و نوروز/ سفره هفت سین در ساختمان مرکزی اداری

۱۴۰۰/۱۲/۲۱

چند روز مانده به آغاز فصل بهار، سال جدید و نوروز، مجموعه‌ سفره هفت سین که از جمله رسوم کهن ایرانی است در طبقه همکف ساختمان مرکزی دانشگاه لرستان، برپا شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، میثاق حیدری، مشاور سرپرست دانشگاه لرستان در امور یاوران علمی (کارکنان) و رئیس اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این رابطه گفت:«تقویت نمادها و نشانه‌های فرهنگی، از جمله موضوعات مهم ذیل سبک زندگی ایرانی، اسلامی است».

حیدری توضیح داد که در راستای استقبال از بهار و نوروز و با هدف گرامیداشت این رسم کهن ایرانی، سفره‌ی هفت سین نوروزی، توسط اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان در طبقه هم‌کف ساختمان مرکزی دانشگاه لرستان، برپا شده است.

گفتنی است زمان تحویل سال، روز یکشنبه، 29 اسفندماه، ساعت 19:03 خواهد بود.

پیشاپیش، اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، فرارسیدن سال جدید 1401 و نوروز باستانی را به همه همکاران دانشگاه لرستان، شادباش می‌گوید.

۱۴۰۰/۱۲/۲۱ - ۱۱:۴۹