آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضاییه و آزمون زبان (MSRT) برگزار شدند

۱۴۰۰/۱۲/۲۰

آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضاییه و آزمون زبان (MSRT) هر دو در روز جمعه 20 اسفندماه در حوزه‌های مختلف آزمون دانشگاه لرستان برگزار شدند.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضاییه همزمان با سراسر کشور در حوزه‌های مختلف آزمون دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این آزمون در استان لرستان نزدیک به 2800 نفر شرکت کردند.

همچنین در روز جمعه، آزمون زبان موسوم به MSRT در دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان با حضور تعداد 160 داوطلب برگزار شد.

باتوجه به همزمانی دو آزمون و تعداد مجموع داوطلبان دو آزمون، بیش از دو هزار خودرو وارد حوزه‌های مختلف آزمون دانشگاه لرستان شد که با تمهیدات ویژه‌ی مدیریت و کارکنان حراست دانشگاه لرستان و همکاری پلیس، هیچ‌گونه مشکل ترافیکی ایجاد نشد.

این دو آزمون همچون آزمون‌های پیشین با رعایت کامل شیوه‌نامه‌های بهداشتی برگزار شدند و دکتر اسماعیل رک‌رک، سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان و نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور، از همه حوزه‌های دو آزمون، بازدید میدانی کرد تا نظم و انضباط آزمون و پروتکل‌های ابلاغ شده ویژه‌ی آزمون‌ها، به دقت، رعایت و اجرایی شوند.

دانشگاه لرستان به علت بهره‌مندی از زیرساخت‌های لازم و کافی در طول سال، میزبان برگزاری آزمون‌های مختلف در استان لرستان است.

برخی مدیران نظارتی دادگستری استان لرستان نیز از حوزه‌های مختلف آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضاییه بازدید کردند.

آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضاییه با همکاری و همیاری جهاد دانشگاهی استان و دانشگاه لرستان، برگزار شد.

۱۴۰۰/۱۲/۲۰ - ۱۱:۰۴