فراخوان جشنواره خانواده و سبک زندگی مهدوی

۱۴۰۰/۱۲/۱۷

جشنواره خانواده و سبک زندگی مهدوی برگزار می‌شود.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان و براساس اعلام معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان،این جشنواره در بخش‌های مختلف عکس، پوستر، خوشنویسی، دلنوشته، مقاله، نشست‌های تخصصی و کارگاه‌های آموزشی، برگزار می‌شود.

اهداف برگزاری جشنواره عبارت است از:

ترویج سبک زندگی مهدوی در جامعه، تربیت نسل مهدوی، مهدی‌باوری در خانواده و توصیف خانواده مهدوی، آسیب‌شناسی خانواده در دوران غیبت و اصلاح سبک زندگی خانواده با رویکرد تمدن نوین اسلامی.

موضوعات جشنواره:

جلوه‌های مهر و محبت در خانواده مهدوی، تکریم و رعایت حقوق والدین و فرزندان در سبک زندگی مهدوی، ایجاد روحیه امید به آینده در سبک زندگی مهدوی، جلوه‌های تربیت نسل منتظر، ترویج فرهنگ ایثار در خانواده، توجه به علم و دانش در سبک زندگی مهدوی، توجه به صله ارحام در خانواده مهدوی،ترویج ازدواج آسان و توجه به فرزندآوری و ازدیاد آن در خانواده مهدوی، ترویج معنویت، انس با نماز و قرآن در خانواده مهدوی،ترویج عفت، پاکدامنی و غیرت دینی در زندگی مهدوی، توجه به بهداشت و سلامت جسمی و روانی در سبک زندگی مهدوی، توجه به اقتصاد اسلامی و کسب روزی حلال در خانواده مهدوی.

شرکت در این جشنواره برای همه علاقه‌مندان (اساتید، یاوران علمی و دانشجویان) آزاد است.

همچنین تکنیک و شیوه‌ی ارائه اثر نیز آزاد است.

هر هنرمند می‌تواند در دو بخش و در هر بخش با حداکثر پنج اثر در این جشنواره مشارکت کند.

در هر بخش، هنرمندان باید فایل آثار را با مشخصات ذکر شده در بخش مقررات تخصصی جشنواره ارسال کنند.

آثار ارسالی نباید دارای امضا، پاسپارتو، قاب، تاریخ، واثرمارک، لوگو یا هرگونه نشانه‌های تصویری باشد.

ارسال اثر و شرکت در جشنواره به معنی اعلام مالکیت معنوی آثار ارسالی است و برگزارکننده هیچ‌گونه مسئولیتی درباره‌ی تخلفات احتمالی شرکت‌کنندگان ندارد.

برای شرکت در جشنواره، بایستی فرایند ثبت‌نام از طریق ایمیل معاونت فرهنگی و اجتماعی صورت گیرد.

ارائه مشخصات، شماره تماس و پست الکترونیکی، الزامی است.

آثار بایستی فقط از طریق ایمیل به معاونت فرهنگی و اجتماعی ارسال شوند به نشانی:

Farhangi@lu.ac.ir

پذیرش و انتخاب آثار در دو مرحله انجام می‌شود. در صورت انتخاب اثر، ارسال اصل اثر به جشنواره برای انتخاب نهایی ضروری است.

ارسال اثر به این جشنواره به معنی پذیرش همه قوانین فراخوان و رأی هیئت داوران است و هیچ گونه اعتراضی پذیرفته نیست.

دبیرخانه جشنواره حق استفاده از آثار را در رسانه‌ها، تبلیغات فرهنگی و تنمایش با ذکر نام هنرمند دارد.

تصمیم‌گیری درباره مسائل پیش‌بینی نشده برعهده دبیرخانه جشنواره است.

روش ارسال آثار:

ثبت‌نام، تقاضای شرکت و ارسال تصویر آثار، فقط از راه ایمیل معاونت فرهنگی امکان‌پذیر است.

شرایط و مقررات بخش عکس:

حضور در این جشنواره تنها به دو صورت حرفه‌ای و موبایلی (مردمی) مقدور است.

هر عکاس حداکثر می‌تواند تعداد پنج تک عکس در بخش حرفه‌ای و موبایلی (مردمی) ارسال کند.

هر متقاضی فقط می‌تواند در یک بخش (حرفه‌ای یا موبایلی) شرکت نماید و در غیر این صورت همه آثار از روند داوری حذف می‌شوند.

عکس‌های ارسالی می‌بایست با موضوع ذکر شده در فراخوان هماهنگ باشند.

عکاسان می‌توانند عکس‌های خود را به صورت رنگی، تک‌رنگ یا سیاه و سفید عرضه نمایند.

هرگونه دستکاری در عکس‌ها شامل عکس‌سازی، مونتاژ و کولاژ، جابجایی عناصر عکس و حذف عناصر تصویر که منجر به مفهوم مرتبط با موضوع ذکر شده در فراخوان باشد مجاز است.

کیفیت عکس‌های حرفه‌ای به صورتی انتخاب شود که حجم هر عکس بیشتر از دو مگابایت نباشد.

کیفیت عکس‌های موبایلی به صورتی انتخاب شود که حجم هر عکس بیش از یک مگابایت نباشد.

در صورتی که اثری در مرحله اول انتخاب شود ارسال اصل اثر با کیفیت بالا ضروری است.

شرایط شرکت در بخش پوستر:

تکنیک و شیوه ارائه اثر، آزاد است.

آثار ارسالی می‌بایست با موضوع ذکر شده در فراخوان هماهنگ باشند.

آثار ارسالی می‌تواند عمودی یا افقی، با مود CMYK و فرمت Jpeg در ابعاد حداقل 25 در 35 و حداکثر 50 در 70 سانتی‌متر با رزولوشن 300 dpi ارسال شوند.

حجم آثار در این بخش نباید از دو مگابایت بیشتر باشد و در صورتی که اثر در مرحله اول انتخاب شود ارسال اصل اثر با کیفیت بالا ضروری است.

شرایط شرکت در بخش خوشنویسی و نقاشی خط:

تکنیک و شیوه ارائه اثر، آزاداست.

آثار ارسالی می‌بایست با موضوع ذکر شده در فراخوان هماهنگ باشند.

آثار ارسالی باید اسکن یا عکاسی با کیفیت تهیه شده و با مشخصات RGB_CMYK و فرمت Jpeg در ابعاد حداقل 20 در 30 سانتی‌متر و حداکثر 30 در 40 سانتی‌متر و با رزولوشن 300 dpi ارسال شوند.

حجم آثار در این بخش نباید از دو مگابایت بیشتر شود و در صورتی که اثر در مرحله اول انتخاب شود ارسال اصل اثر ضروری است.

شرایط شرکت در بخش دلنوشته:

در بخش دلنوشته می‌بایست فایل اثر به وسیله نرم افزار WORD با ترجیح آخرین نسخه تایپ و ارسال شوند.

دلنوشته باید در اندازه کاغذ آـ چهار در یک ستون با استفاده از نرم افزار word نسخه 2007 ـ 2009 و قلم Bnazanin12 یا Blotus تایپ شود.

فاصله سطرها در متن pt23 باشد.

شرایط بخش مقاله، نشست‌های تخصصی و کارگاه‌های آموزشی متعاقباً اعلام می‌شود.

جوایز جشنواره:

برای آثار برتر در هر بخش، لوح تقدیر و جوایز نقدی در نظر گرفته شده است.

جایزه نقدی نفرات اول: مبلغ 300 هزار تومان.

جایزه نقدی نفرات دوم: مبلغ 200 هزار تومان.

جایزه نقدی نفرات سوم: مبلغ 150 هزار تومان.

تاریخ آغاز ثبت‌نام از طریق ایمیل و همزمان با نیمه شعبان، سالروز ولادت باسعادت امام عصر (عج) خواهد بود.

مهلت ارسال آثار نیز تا تاریخ 20 فروردین‌ماه 1401 است.

دانلود فایل ضمیمه
فیلم