بازدید سرپرست دانشگاه لرستان از سالن ورزشی دانشجویی/ تداوم بهسازی و نوسازی

۱۴۰۰/۱۲/۱۵

سرپرست دانشگاه لرستان از سالن ورزشی سرای دانشجویی ولیعصر (عج) بازدید کرد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، عصر روز یکشنبه، 15 اسفندماه، دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان و دکتر سیدحسام‌الدین حجازی، سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان از بخش‌های مختلف سالن ورزشی که در سرای دانشجویی حضرت ولیعصر (عج) قرار دارد بازدید کردند.

در بازدید مدکور، دکتر حجازی (سرپرست معاونت دانشجویی) و مجید طاووسی‌چگنی (سرپرست اداره تربیت‌بدنی و فوق برنامه)، گزارش کاری اقدامات انجام شده را، ارائه کردند.

در هفته‌های اخیر، بخش‌های مختلف سالن ورزشی که دچار خرابی و فرسودگی شده بودند توسط اداره تربیت‌بدنی و فوق برنامه دانشگاه لرستان (حوزه کاری معاونت دانشجویی)، بهسازی و نوسازی شدند.

همچنین، سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان (خوابگاه‌ها) با اقدامات مختلف در حال بهسازی هستند.

چند روز پیش، دکتر حجازی، سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان در گفتگو با خبرنگار اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان خبر داد که با بازدیدهای منظم میدانی، برنامه‌ریزی آن است که سراهای دانشجویی و سالن‌های ورزشی دانشجویی به صورت اساسی، بهسازی و نوسازی شوند.

وی تشریح کرد:«خوشبختانه با پیگیری‌های مستمر جناب آقای دکتر نظری و جناب آقای دکتر علیزاده (سرپرست معاونت پشتیبانی و توسعه دانشگاه) اعتبارات و بودجه‌های خوبی برای تجهیز سراهای دانشجویی و سالن‌های ورزشی دانشجویی، جذب شده است».

۱۴۰۰/۱۲/۱۵ - ۲۱:۰۷