نیکوکاران تجلیل شدند

۱۴۰۰/۱۲/۱۴

از فعالان عرصه‌ی احسان و نیکوکاری، تجلیل شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، عصر روز شنبه، 14 اسفندماه به میزبانی دانشگاه لرستان و با برنامه‌زیری بنیاد احسان وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در استان لرستان از کنشگران و نیکوکاران و گروه‌های جهادی نیکوکار ذیل فعالیت‌های ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) استان لرستان، تجلیل شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم‌آباد در این آیین گفت:

«فرارسیدن سالروز ولادت باسعادت حضرت امام حسین (ع) و روز پاسدار را تبریک می‌گویم؛ جوانان انقلابی و گروه‌های جهادی که در عرصه‌های گوناگون خدمت می‌کنند الگوی آنها اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) و امام حسین (ع) است.

رسیدگی به وضعیت معیشت مردم، خدمتگزاری به مردم و نیکوکاری از نشانه‌های تقواست؛ نیکوکاری، مصداق بارز عمل صالح است. جوانان مؤمن انقلابی پای کار معنویت‌گرای عدالت‌خواه به خوبی در این زمینه، فعالیت دارند.

ما در استان لرستان نیازمند تحول همراه با جهش هستیم؛ استفاده از نیروهای معهد و متخصص می‌تواند در مسیر تحول همراه با جهش باشد».

دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیجفعا اساتید استان لرستان در این آیین توضیح داد:

«انفاق شامل جان، مال، دانش و معرفت می‌شود و انسان‌هایی که انفاق می‌کنند انسان‌هایی بزرگ از منظر الهی هستند.

اگر در جامعه‌ای انفاق باشد حکمت نیز جاری است. جامعه‌ای که در آن انفاق باشد دارای خیر کثیر است.

دانشگاه لرستان این افتخار را دارد دانش را در اختیار جامعه می‌گذارد و این نوعی انفاق است.

از فعالیت‌های نیکوکاران که نوعی انفاق است نهایت تشکر را دارم.

دکتر حامد ویسکرمی، مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) استان لرستان در این آیین تشریح کرد:

«فعالیت نیروهای انقلابی و جهادی در ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) خدمات متعددی برای مردم داشته است.

کشور برای پیشرفت نیازمند جهاد است با تکیه بر جهاد جوانان مؤمن، انقلابی و کارآمد.

نیروهای جهادی در همه حوادث از جمله سیل، زلزله و کرونا بدون هیچ‌گونه چشمداشتی در کنار مردم هستند و به مردم خدمات مختلف ارائه می‌کنند.

بایستی کارهای بزرگ به صورت هم‌افزایی و با پرهیز از کارهای جزیره‌ای باشند.

موضوع مسجدمحور هم اهمیت دارد؛ ما بایستی به خاستگاه انقلاب اسلامی یعنی مساجد توجه بیشتری داشته باشیم.

استان لرستان ظرفیت‌های مختلفی دارد؛ باید ظرفیت‌ها به مرحله ظهور و بروز برسند.

ما باید براساس محتوای بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، حرکت کنیم.

در بیانیه هم توجه ویژه‌ای به استفاده‌ی صحیح از ظرفیت جوانان انقلابی شده است.

نگاه انقلابی و عمل جهادی و جوان‌گرایی از ارکان مهم پیشرفت است.

ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در استان لرستان در راستای محرومیت‌زدایی بیش از دو هزار میلیارد تومان، سرمایه‌گذاری کرده است.

۱۴۰۰/۱۲/۱۴ - ۲۳:۰۲