مشارکت دانشگاهیان در پاکسازی زباله‌ها در آستانه روز درخت‌کاری

۱۴۰۰/۱۲/۱۴

در آستانه‌ی روز درخت‌کاری (15 اسفندماه) با مشارکت دانشگاهیان دانشگاه لرستان، از محل مسجد حضرت فاطمه زهرا (س) تا گلزار شهدای گمنام سایت مرکزی دانشگاه لرستان از زباله‌ها پاک‌سازی شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، این مراسم با هدف ترویج فرهنگ صیانت از محیط زیست و منابع طبیعی و ترویج مفهوم دانشگاه سبز، بعد از نماز ظهر و عصر روز شنبه، 14 اسفندماه با حضور دانشگاهیان دانشگاه لرستان برگزار شد.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، کانون محیط‌زیست دانشگاه لرستان و شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه لرستان با همکاری همدیگر، این مراسم را برنامه‌ریزی و اجرا کردند.

گفتنی است ساعت 13 روز یکشنبه، 15 اسفندماه (روز درخت‌کاری) نیز آیین کاشت نهال به یاد شهیدان سرافراز در محل گلزار شهدای گمنام سایت مرکزی دانشگاه لرستان برگزار می‌شود و از دانشگاهیان دانشگاه لرستان دعوت می‌شود در این آیین حضور و مشارکت داشته باشند.

از 15 تا 22 اسفندماه به عنوان هفته منابع طبیعی، نام‌گذاری شده است.

۱۴۰۰/۱۲/۱۴ - ۲۱:۱۳