دعوت از دانشگاهیان دانشگاه لرستان برای شرکت در آیین روز درخت‌کاری

۱۴۰۰/۱۲/۱۳

آیین ویژه‌ی روز درخت‌کاری و گرامیداشت هفته منابع طبیعی در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، این آیین، روز یکشنبه، 15 اسفندماه (روز درخت‌کاری)، با حضور جمعی از مدیران استانی و دانشگاهیان دانشگاه لرستان، رأس ساعت 13، بعد از نماز ظهر وعصر در محل گلزار شهدای گمنام دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

این آیین همزمان با سالروز ولادت باسعادت حضرت امام حسین (ع) و گرامیداشت روز پاسدار برگزار می‌شود.

در آیین روز درخت‌کاری، کاشت نهال‌ها در راستای بزرگداشت و یادبود تعداد 110 شهید دانشجوی استان لرستان، شش شهید دانشجوی دانشگاه لرستان و تعداد 47 شهید متعلق به خانواده‌های معظم شهدای دانشگاه لرستان، خواهد بود.

آیین روز درخت‌کاری و پاسداشت هفته منابع طبیعی را معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، کمیته دانشگاهیان کنگره ملی 6544 شهید استان لرستان، کانون محیط‌زیست دانشگاه لرستان، شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه لرستان و دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان با همکاری همدیگر، برگزار می‌کنند.

از دانشگاهیان دانشگاه لرستان دعوت می‌شود در این آیین، مشارکت کنند.

۱۴۰۰/۱۲/۱۳ - ۱۶:۴۲