نشست شورای انتشارات دانشگاه لرستان

۱۴۰۰/۱۲/۱۱

نشست شورای انتشارات دانشگاه لرستان به ریاست دکتر مصطفی کرم‌پور، برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، عصر روز چهارشنبه، 11 اسفندماه در سالن جلسات شهید میربهرسی دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این نشست، اعضاء درباره آیین‌نامه‌ی چاپ و نشر دانشگاه لرستان به بحث و گفتگو پرداختند با این رویکرد که این گفتگوها باعث ارتقای بیش از پیش این آیین‌نامه شود.

دکتر مصطفی کرم‌پور، سرپرست معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان، دکتر مهرداد امیری، رئیس اداره چاپ و نشر دانشگاه لرستان و دکتر سروش آزادبخت، کارشناس مسئول چاپ و نشر دانشگاه لرستان، در این نشست بر تقویت حمایت‌های مرتبط با چاپ و نشر و تقویت فعالیت‌های انتشارات دانشگاه لرستان در جهت ارتقای هرچه بیشتر تهیه کتاب‌های علمی، تحقیقاتی، پژوهشی، تأکید کردند.

در این نشست، آثار (کتاب‌های) پیشنهادی، متناسب با آیین‌نامه‌های مربوطه، مورد بحث، گفتگو و تبادل نظر اعضای حاضر در نشست قرار گرفت و براساس تبادل نظر و نظرخواهی از اعضاء، تصمیمات درباره هر اثر پیشنهادی مطرح شده در نشست، اتخاذ شد.

حوزه کاری چاپ و نشر، زیرنظر معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان فعالیت می‌کند.

۱۴۰۰/۱۲/۱۱ - ۱۹:۰۰