صعود گروه کوهنوردی شهدای دانشگاه لرستان به یکی از قله‌های سخت‌گذر سفیدکوه (گرامیداشت عید مبعث)

۱۴۰۰/۱۲/۱۱

گروه کوهنوردی شهدای دانشگاه لرستان به مناسبت گرامیداشت عید مبعث به قله 3080 متری کربئی، صعود کرد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، پرویز طرهانی، سرپرستی گروه کوهنوردی شهدای دانشگاه لرستان را در این صعود برعهده داشت.

امیر پارسا، مرتضی قربانی، شهرام والی‌زاده، عزت ولی‌نژاد و یعقوب رضایی، اعضای تیم کوهنوردی شهدای دانشگاه لرستان در این صعود بودند.

قله کربئی از جمله قله‌های سخت‌گذر در استان لرستان (سلسله کوهستان سفیدکوه) است که رفتن به این قله حتی در فصل‌های بهار و تابستان، نیازمند همراهی راهنمایان مسلط به مسیرهای کوهستانی است.

سلسله کوهستان سفیدکوه از شمال به شهرستان سلسله، از جنوب به شهرستان چگنی و از شرق به شهرستان خرم‌آباد، منتهی می‌شود.

سلسله کوهستان سفیدکوه از آغار تا پایین سلسله کوه در شهرستان‌های گفته شده مجموعاً حدود 200 کیلومتر طول دارد.

۱۴۰۰/۱۲/۱۱ - ۱۱:۳۹