پیام تسلیت به مناسبت درگذشت دانشجوی دانشگاه لرستان

۱۴۰۰/۱۲/۰۸

امیرحسین صادقی‌جهرمی، دانشجوی مقطع کارشناسی رشته باستانشناسی دانشگاه لرستان (دانشکده ادبیات و علوم انسانی) به علت تصادف رانندگی، جان به جان آفرین تسلیم کرد.

این سانحه رانندگی، شامگاه جمعه، ششم اسفندماه 1400 در جاده خرم‌آباد _ سلسله رخ داد و متأسفانه چهار نفر به علت شدت تصادف خودروی پراید با خودروی نیسان و وقوع آتش‌سوزی، جانشان را از دست دادند و دو نفر نیز زحمی شدند.

ریاست دانشکده ادبیات و علوم انسانی، گروه باستانشناسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی و اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، این رویداد حزن‌انگیز را به دانشگاهیان دانشگاه لرستان (به‌ویژه دانشجویان) و خانواده‌ی محترم زنده‌یاد امیرحسین صادقی‌جهرمی، تسلیت می‌گویند.

از ایزد هستی‌بخشی برای آن زنده‌یاد، آمرزش و مغفرت الهی و برای خانواده‌های بازماندگان، صبر و بردباری خواستاریم.

۱۴۰۰/۱۲/۰۸ - ۰۹:۰۰