آزمون دکترا 1401/ بازدید از حوزه‌های آزمون

۱۴۰۰/۱۲/۰۶

آزمون دکترا 1401 همزمان با سراسر کشور در حوزه‌های مختلف استان لرستان از جمله حوزه‌های آزمون دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و دکتر اسماعیل رک‌رک، سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان و نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور از حوزه‌های مختلف آزمون دکترا بازدید کردند.

این آزمون، صبح روز جمعه، ششم اسفندماه 1400 برگزار شد.

دکتر اسماعیل رک‌رک، سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان و نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور در گفتگو با خبرنگار اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان توضیح داد:

«در کل استان لرستان تعداد 4243 نفر در آزمون دکترا شرکت کردند؛ از این تعداد 41 درصد زن و 59 درصد مرد بودند.

تعداد 2933 نفر در حوزه‌های مختلف آزمون وابسته به دانشگاه لرستان شرکت کردند و سایر داوطلبان در حوزه‌های آزمون دانشگاه آیت‌الله العظمی بروجردی و دانشگاه آزاد اسلامی استان شرکت کردند.

این آزمون همچون آزمون‌های پیشین با رعایت کامل شیوه‌نامه‌های بهداشتی و رعایت کامل فاصله‌گذاری بین صندلی داوطلبان برگزار شد.

همچنین تمهیدات ترافیکی با همکاری مشترک حراست دانشگاه لرستان و نیروهای پلیس، اجرا شد».

۱۴۰۰/۱۲/۰۶ - ۱۱:۲۷