نشست شورای دانشگاه لرستان

۱۴۰۰/۱۲/۰۳

نشست شورای دانشگاه لرستان به ریاست دکتر علی نظری و با موضوع بحث و تبادل نظر درباره‌ی موضوعات مربوط به آموزش (متناسب با شرایط فعلی شیوع بیماری کرونا)، برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، شورای دانشگاه به عنوان یک رکن مهم تصمیم‌گیرنده در دانشگاه شامل رئیس، معاونان دانشگاه، رؤسای دانشکده‌ها، رؤسای مراکز اقماری دانشگاه و جمعی از مدیران دانشگاه است که درباره موضوعات مختلف براساس مشورت و شنیدن نظرات مختلف، تشکیل شده و در نهایت، تصمیم‌گیری می‌کند.

بررسی برنامه‌های کلی پیشنهادی آموزشی و پژوهشی و سیاستگذاری درباره موضوعات جاری دانشگاه در چارچوب قوانین و مقررات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از جمله وظایف و کارکردهای مهم شورای دانشگاه است.

نشست شورای دانشگاه لرستان، عصر روز سه‌شنبه، سوم اسفندماه در محل سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد.

براساس کلیت تصمیمات شورای دانشگاه، در شرایط فعلی که وضعیت قرمز کرونا حاکم است آموزش در همه مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در دانشگاه لرستان و مراکز اقماری وابسته به دانشگاه لرستان، کاملاً غیرحضوری (مجازی) است و این شرایط تا اطلاع ثانوی ادامه دارد.

چنانچه تغییری در وضعیت فعلی ایجاد شد از طریق تارنمای رسمی دانشگاه لرستان، اطلاع‌رسانی صورت خواهد گرفت.

همچنین حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان در محل کار، الزامی است.

۱۴۰۰/۱۲/۰۳ - ۲۱:۱۰