ضرورت تشکیل و تقویت هیئت‌های اندیشه‌ورز برای جهاد تبیین

۱۴۰۰/۱۲/۰۳

حجت‌الاسلام و المسلمین علی درویشی، نماینده ولی فقیه در سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان لرستان (حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه) با دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان، دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان در این نشست که حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان نیز حضور داشت درباره‌ی موضوعات مختلفی، گفتگو و تبادل نظر صورت گرفت.

دکتر نظری در این دیدار، نکاتی را مطرح کرد؛ از جمله:

1ـ حرکت کردن دانشگاه در مسیر اسناد بالادستی به‌ویژه سند دانشگاه اسلامی و بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی ایران، بسیار مهم است.

2ـ موضوع جهاد تبیین یک موضوع مهم است و بایستی هیئت‌های اندیشه‌ورز در راستای منویات مقام معظم رهبری (حفظه‌الله تعالی) باتوجه به موضوع جهاد تبیین تشکیل شوند.

3ـ نهاد دانشگاه به عنوان مهم‌ترین نهاد اثرگذار در حوزه علم و دانش در جامعه و در بین دانشجویان و استادان، شایسته و بایسته است در مسیر تحقق اهداف والای انقلاب شکوهمند اسلامی ایران و بسترسازی برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی با سایر ارکان نظام و نهادهای انقلابی، هم‌اندیشی کند.

۱۴۰۰/۱۲/۰۳ - ۲۱:۰۱