جلسه شورای پژوهشی دانشگاه/ تلاش برای تقویت و گسترش طرح‌های کاربردی و تقاضامحور

۱۴۰۰/۱۲/۰۳

جلسه شورای پژوهشی دانشگاه لرستان با حضور دکتر مصطفی‌ کرم‌پور، سرپرست معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان تشکیل شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، این جلسه، روز سه‌شنبه، سوم اسفندماه در سالن جلسات شهید رشوند دانشگاه لرستان با حضور و مشارکت اعضاء برگزار شد.

در این جلسه که با حضور مدیران پژوهشی دانشگاه لرستان برگزار شد طرح‌های مختلف پیشنهادی اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان از نوع طرح‌های درون‌دانشگاهی و طرح‌های برون‌دانشگاهی، مورد بحث و تبادل نظر اعضای حاضر در جلسه قرار گرفت.

دکتر مصطفی کرم‌پور، سرپرست معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان و دکتر حسین حاتمی، سرپرست مدیریت امور پژوهشی دانشگاه لرستان در این جلسه بر این نکته تأکید کردند که بایستی طرح‌ها، پژوهش‌ها و تحقیقات کاربردی و مسئله‌محور با جهت‌گیری این موضوع که دانشگاه بتواند در رفع یا کاهش مشکلات و چالش‌های استان لرستان، اثرگذار باشد تقویت شوند.

۱۴۰۰/۱۲/۰۳ - ۱۲:۵۰