نشست شورای صنفی اعضای هیئت علمی با هیئت رئیسه دانشگاه لرستان

۱۴۰۰/۱۲/۰۲

نشست شورای صنفی اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان با هیئت رئیسه دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، روز دوشنبه، دوم اسفندماه با استقبال اعضای هیئت علمی در سالن جلسات شهیدمیربهرسی دانشگاه لرستان برگزار شد.

هدف از برگزاری این نشست، بیان مشکلات و مطالبات صنفی اعضای هیئت دانشگاه لرستان است.

در این نشست، اعضای هیئت علمی، مشکلات، مطالبات، پیشنهادات و انتقادات خود درباره موضوعات صنفی و شغلی را مطرح کردند.

دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان از متولیان برگزاری این نشست تشکر کرد به خاطر اینکه برگزاری اینگونه نشست‌ها، باعث شنیدن پیشنهادات و انتقادات سازنده در جهت بهبود و ارتقای کیفیت امور کاری دانشگاه لرستان می‌شود.

سرپرست دانشگاه لرستان تشریح کرد:

«شورای صنفی اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان از جمله تشکل‌هایی است که نقش بازوی توانمند برای کمک به رفع مشکلات دانشگاه دارد».

دکتر علی نظری افزود:

«نظام مسائل مختلف دانشگاه لرستان باید با همفکری و ارائه راهکارهای علمی و انتقادات کاربردی سازنده، کاهش یابد».

گفتنی است در این نشست علاوه بر معاونان دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان نیز حضور داشت و تصریح کرد که نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان از برگزاری اینگونه نشست‌ها و شنیدن پیشنهادات و انتقادات سازنده برای کمک به تیم مدیریتی در جهت رفع کمبودها، نقص‌ها و معایب، استقبال می‌کند.

۱۴۰۰/۱۲/۰۲ - ۱۳:۴۹