دنیای امروز و جنگ روایت‌ها

۱۴۰۰/۱۲/۰۲

نشست تخصصی مجازی با عنوان «جنگ روایت‌ها» با سخنرانی سیدپویان حسین‌پور برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، با توجه به اهمیت مفهوم سواد رسانه‌ای و ویژگی جهان امروز که عصر رسانه، اطلاعات، داده و شبکه‌های اجتماعی مجازی است با همکاری مشترک نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و سازمان فضای مجازی سراج استان لرستان، این نشست تخصصی با مشارکت دانشگاهیان استان لرستان، شامگاه دوشنبه، دوم اسفندماه به‌صورت مجازی برگزار شد.

در این نشست موضوعات مختلفی همچون تعریف روایت، روایت پیروز و مقبول، ضد روایت، ابر روایت، خرده‌روایت و ... مطرح شد.

اینکه روایت، یک توصیف از واقعیت است برمبنای زاویه دید راوی.

همچنین این نکته که کدام روایت در رقابت و جنگ روایت‌ها در نهایت، مقبول جامعه می‌شود از مباحث مطرح شده در این نشست تخصصی مجازی بود.

در شبکه‌های اجتماعی مجازی شاهد رقابت و نبرد روایت‌ها با همدیگر هستیم؛ یک اتفاق یا یک رخداد یا یک پدیده با روایت‌های مختلف و زاویه دیدهای متنوع بیان می‌شود و در نهایت در این نبرد، یک روایت پیروز می‌ّشود و پیروزی از آن روایتی است که بتواند مورد پذیرش اکثریت جامعه قرار بگیرد.

روایت مؤثر روایتی است که بتواند احساسات یا ادراکات مخاطب را تحت تأثیر قرار بدهد و در این زمینه روایت‌های گوناگون از یک واقعه یا پدیده با همدیگر رقابت یا نبرد می‌کنند.

۱۴۰۰/۱۲/۰۲ - ۲۱:۴۰