اخلاق اسلامی براساس سبک زندگی بزرگان دینی

۱۴۰۰/۱۲/۰۱

برنامه درس‌های اخلاق اسلامی با حضور و سخنرانی حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم‌آباد در مسجد حضرت فاطمه‌ زهرا (س) دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی، در این برنامه که بعد از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر در روز یکشنبه، اول اسفندماه برگزار شد حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم‌آباد، متناسب با ایام ولادت حضرت امام علی (ع)، برخی مهم‌ترین ویژگی‌های شخصیتی و سبک زندگی امام علی (ع) را برای حاضران تبیین کرد.

از جمله اینکه شجاعت داشتن و عدالت داشتن در همه ابعاد زندگی از جمله مهم‌ترین خصوصیات شخصیتی و رفتاری امام علی (ع) بوده است و ما باید تلاش کنیم در همه ابعاد زندگی، سبک زندگی بزرگان دینی را الگوی خویش قرار دهیم.

همچنین نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم‌آباد برخی ویژگی‌های ماه رجب را از منظر تعالیم دینی، توضیح داد.

برنامه درس‌های اخلاق اسلامی که از شبکه تلویزیونی لرستان (شبکه افلاک) هم پخش می‌شود روزهای یکشنبه بعد از نماز جماعت ظهر و عصر توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان با محوریت سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر شاهرخی، برگزار می‌شود.

۱۴۰۰/۱۲/۰۱ - ۲۱:۴۵