جایگاه دانشگاه لرستان در رتبه‌بندی جدید تایمز

۱۴۰۰/۱۱/۳۰

براساس جدیدترین نتایج منتشرشده رتبه‌بندی معتبر تایمز، رتبه جهانی دانشگاه لرستان 350_ 301 اعلام شده است.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، پایگاه رتبه‌بندی تایمز فهرست سال ۲۰۲۲ دانشگاه‌های جوان دنیا با قدمتی کمتر از ۵۰ سال شامل ۵۳۹ دانشگاه در سراسر دنیا را اعلام نموده است که سهم کشور ایران از دانشگاه‌های جوان و برتر دنیا تعداد ۳۷ دانشگاه است.

در این نظام رتبه‌بندی (تایمز)، اسامی ۲۵۱ دانشگاه با عنوان "Reporter" نوشته شده است و به این معنی است که اطلاعات رتبه‌بندی تایمز را تکمیل کرده‌اند اما حد نصاب قابل قبول برای حضور در رتبه‌بندی را نداشته‌اند.

براساس جدیدترین نتایج منتشرشده رتبه‌بندی معتبر تایمز، رتبه جهانی دانشگاه لرستان 350_ 301 اعلام شده است و با رتبه ملی 20 در بین 37 دانشگاه ایرانی، حائز رتبه قرار دارد. همچنین تعداد 173 دانشگاه از 19 کشور اسلامی در این رتبه‌بندی حضور دارند.

منبع اولیه خبر: معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان.

مشاهده متن کامل و جدول‌ها در فایل پیوست (پایین همین صفحه).

دانلود فایل ضمیمه
رتبه‌بندی تایمز