بازدید سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان از حوزه‌های مختلف آزمون‌های روز جمعه

۱۴۰۰/۱۱/۲۹

آزمون داوری، میانجیگیری و شوراهای حل اختلاف قوه قضاییه و آزمون شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری در حوزه‌های مختلف دانشگاه لرستان همزمان با سایر استان‌های کشور برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، این دو آزمون، صبح روز جمعه،29 بهمن‌ماه 1400 در حوزه‌های مختلف آزمون دانشگاه لرستان برگزار شدند.

دکتر اسماعیل رک‌رک، سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان و برخی مقامات دادگستری استان لرستان و مدیران جهاد دانشگاهی استان لرستان از چگونگی برگزاری این دو آزمون، بازدید کردند.

آزمون داوری، میانجیگیری و شوراهای حل اختلاف قوه قضاییه قرار بود چند هفته پیش در استان لرستان همگام با سایر استان‌های کشور برگزار شود که به علت بارش سنگین برف و سرما به تعویق افتاد و صبح روز جمعه 29 بهمن‌ماه در حوزه‌های مختلف دانشگاه لرستان برگزار شد.

هر دو آزمون فوق با رعایت کامل شیوه‌نامه‌های بهداشتی از جمله استفاده اجباری از ماسک و رعایت فاصله بین صندلی‌های داوطلبان و ... برگزار شدند.

دانشگاه لرستان به علت دارا بودن زیرساخت‌های مناسب برای برگزاری آزمون‌ها در طول سال، میزبان یا برگزارکننده‌ی آزمون‌های مختلف است.

در آزمون داوری، میانجیگیری و شوراهای حل اختلاف قوه قضاییه (استان لرستان) تعداد 1399 نفر در حوزه‌های مختلف دانشگاه لرستان شرکت کردند که 677 مرد و سایرین، زن بودند.

در آزمون شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری (استان لرستان) نیز 697 نفر در حوزه‌های مختلف آزمون دانشگاه لرستان شرکت کردند که 86 نفر زن و سایرین مرد بودند.

۱۴۰۰/۱۱/۲۹ - ۱۰:۳۳