نشست برنامه‌ریزی دانشگاه‌های لرستان برای اردوهای راهیان‌نور دانشجویی

۱۴۰۰/۱۱/۲۷

نشست برنامه‌ریزی برای اجرای برنامه معنوی راهیان‌نور دانشجویی دانشگاه‌های استان لرستان برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، عصر روز چهارشنبه، 27 بهمن‌ماه با حضور رؤسا و نمایندگان دانشگاه‌های استان لرستان، مدیران و کارشناسان بسیج دانشجویی استان و سرهنگ پاسدار مرتضی سپهوند، مسئول سازمان اردویی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان لرستان در سالن جلسات شهیدمیربهرسی دانشگاه لرستان برگزار شد و اعضای حاضر در نشست به تبادل نظر و دیدگاه درباره برنامه‌ریزی هرچه بهتر برای اجرای اردوهای راهیان‌نور دانشجویی استان لرستان پرداختند.

از دانشگاه لرستان نیز دکتر محمد حیاتی، سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان در این نشست حضور داشت و بر برنامه‌ریزی دقیق متناسب با درنظر گرفتن شرایط شیوع بیماری کرونا برای اجرای اردوهای راهیان‌نور دانشجویی تأکید کرد.

همچنین سرهنگ پاسدار، سپهوند، مسئول سازمان اردویی سپاه حضرت ابوالفضل (ع)، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای سرافراز، اردوهای راهیان‌نور را براساس رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) از متغیرهای بسیار مهم قدرت نرم نظام جمهوری اسلامی ایران دانست.

در این نشست همچنین براساس رویکردهای کلان کشور درباره اردوهای راهیان‌نور دانشجویی، تعداد ظرفیت اتوبوس‌های حامل دانشجویان و تعداد دانشجویانی که قرار است در اردوها حضور داشته باشند دقیقاً براساس شیوه‌نامه‌های بهداشتی خواهد بود.

در این نشست، تعداد دانشجویان هر دانشگاه در رابطه با حضور در اردوهای راهیان نور دانشجویی امسال، مشخص شد:

1ـ دانشگاه لرستان؛ 320 نفر.

2ـ دانشگاه آزاد اسلامی لرستان؛ 300 نفر.

3ـ دانشگاه علوم پزشکی لرستان؛ 90 نفر.

4ـ دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان؛ 40 نفر.

5ـ دانشگاه پیام نور لرستان؛ 50 نفر.

6ـ دانشگاه جامع علمی، کاربردی لرستان؛ 40 نفر.

7ـ دانشگاه فرهنگیان لرستان؛ 50 نفر.

8ـ دانشگاه آیت‌الله‌العظمی بروجردی؛ 80 نفر.

گفتنی است دکتر علی نظری،‌سرپرست دانشگاه لرستان، ریاست قرارگاه شهید علم‌الهدی (اردوهای راهیان‌نور دانشجویی استان لرستان) را برعهده دارد.

۱۴۰۰/۱۱/۲۷ - ۱۸:۳۵