دعوت از دانشجویان برای عضویت در کانون‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان

۱۴۰۰/۱۱/۲۷

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان از دانشجویان علاقه‌مند به فعالیت‌های خبرنگاری، رسانه و تولید محتوا، دعوت به همکاری در قالب کانون‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کرده است.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، دانشجویان علاقه‌مند به این‌گونه فعالیت‌ها می‌توانند درخواست ثبت‌نام خود را از طریق شماره واتساپی ذیل ارسال کنند:

09028153363

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان دارای کانون‌های مختلف و متنوع دانشجویی فرهنگی و اجتماعی است.

رویکرد دکتر محمد حیاتی، سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، تلاش برای افزایش مشارکت دانشجویان در فعالیت‌ تشکل‌ها، انجمن‌ها و کانون‌های دانشجویی است.

دکتر محمد حیاتی، سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان در گفتگو با خبرنگار اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان گفت:«برنامه‌ریزی‌های فرهنگی و اجتماعی در این جهت است که بتوانیم کیفیت و اثرگذاری این‌گونه فعالیت‌ها را ارتقاء بدهیم».

۱۴۰۰/۱۱/۲۷ - ۰۸:۱۸