سبک زندگی علوی، حیات طیبه است

۱۴۰۰/۱۱/۲۵

همزمان با شب ولادت باسعادت حضرت امام علی (ع) و روز مرد، نشست تخصصی مجازی با عنوان سبک زندگی علوی برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست به میزبانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان استان لرستان برگزار شد با این هدف که ویژگی‌های سبک زندگی حضرت امام علی (ع)، بیش از پیش، برای جامعه‌ی دانشگاهی استان لرستان، تبیین شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین استاد حاج شیخ علیرضا حدائق، سخنران اصلی این نشست تخصصی مجازی بود. وی از اساتید حوزه و دانشگاه در استان فارس است.

همچنین دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان و دکتر علی آقایی‌جودکی، رئیس دانشگاه فرهنگیان استان لرستان نیز به این نشست تخصصی مجازی جهت سخنرانی، دعوت شدند.

بخشی از نکات سخنرانی حجت‌الاسلام و المسلمین علیرضا حدائق (سخنران اصلی نشست):

1ـ سبک زندگی علوی سبکی است که براساس آن باید، زبان، قلب و رفتار و اعمال ما کاملاً با الگوگیری از روش زندگی حضرت امام علی (ع) باشد.

2ـ از خصوصیات بی‌نظیر حضرت امام علی (ع)، پیشگامی در پذیرش اسلام، شجاعت در مبارزه با دشمنان اسلام، کوشا در اجرای اوامر الهی، پایبندی به پیمان‌ها و تعهدات، رفتار دلسوز و مهربان با رعیت، سرکشی به خانواده‌های ایتام، عدالت در همه ابعاد زندگی، وفای به عهد، آگاه‌ترین و عالم‌ترین نسبت به مسائل و ... است.

3ـ ما باید تلاش کنیم هرچه بیشتر درباره سبک زندگی امام علی (ع) بدانیم و کوشش کنیم در همه ابعاد زندگی فردی، خانوادگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی، سبک زندگی‌مان، از نوع «علوی» باشد.

بخشی از سخنان دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان:

1ـ سبک زندگی علوی، همان سبک حیات طیبه است.

2ـ در هر جایگاهی که هستیم باید بکوشیم جامعه‌ای علوی داشته باشیم.

3ـ سبک زندگی علوی بایستی بیشتر از گذشته برای نسل جوان و دانشجو، تبیین شود.

4ـ حیات طیبه، حیاتی است که هم سعادت مادی و هم سعادت معنوی بشر را با تکیه برآموزه‌های دینی، تأمین می‌کند.

بخشی از سخنان دکتر علی آقایی‌جودکی، رئیس دانشگاه فرهنگیان استان لرستان:

1ـ حضرت امام علی (ع)، محرم راز پیامبر گرامی اسلام (ص) بودند.

2ـ امام علی (ع) یک قرآن‌شناس و بلکه ایشان، قرآن ناطق بودند.

3ـ شخصیت امام علی (ع) در زمینه فضایل اخلاقی همچون بردباری، اخلاق نیکو، بخشش و گذشت و سایر صفات اخلاقی وانسانی، یک شخصیت بی‌نظیر است.

4ـ شخصیت حضرت امام علی (ع) و سبک زندگی ایشان بایستی برای همه ما در رفتار و عمل، الگو باشد.

گفتنی است در این نشست به قید قرعه به حاضران در نشست، هدایایی تعلق گرفت.

۱۴۰۰/۱۱/۲۵ - ۲۱:۴۲