برنامه‌ریزی برای ارتقای فعالیت کمیته‌های علمی و دانشگاهی کنگره ملی بزرگداشت ۶۵۴۴ شهید لرستان

۱۴۰۰/۱۱/۲۵

در جلسه‌ای با موضوع بحث و تبادل دیدگاه درباره فعالیت‌های کمیته‌های علمی و دانشگاهی کنگره ملی گرامیداشت 6544 شهید استان لرستان بر برنامه‌ریزی هرچه بهتر در کمیته‌های علمی و دانشگاهی این کنگره برای انجام هرچه کیفی‌تر فعالیت‌ها، تأکید شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، این جلسه، روز دوشنبه، ۲۵ بهمن‌ماه در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان با حضور دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان، ویسکرمی، معاون سازمان بسیج اساتید استان لرستان، دکتر محمد حیاتی، سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، دکتر شهرام رهنما و دکتر امیری (کانون بسیج اساتید دانشگاه لرستان)، دکتر فاطمه احمدی‌، سرپرست مدیریت برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی و برخی دانشجویان تشکل بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان حضور داشتند.

دکتر علی نظری که ریاست سازمان بسیج اساتید استان لرستان را عهده‌دار است در این جلسه توضیح داد:

1ـ تقسیم وظایف و فعالیت‌ها در کنگره ملی بزرگداشت 6544 شهید استان لرستان کاملاً مشخص است و در این زمینه در برخی اقدامات، دانشگاه لرستان در انجام وظایف تعیین شده برای دانشگاه‌ها، جلوتر است و در برخی موارد نیز نظام دانشگاهی استان عقب‌تر از برنامه است که بایستی تلاش کنیم برنامه‌ها طبق مسیر زمانی مشخص شده، پیش بروند.

2ـ از ظرفیت دانشجویان به‌ویژه بسیج دانشجویی نیز بایستی در انجام هرچه بهتر فعالیت‌ها استفاده شود.

3ـ خاطرات شهدای سرافراز بایستی با مشارکت خانواده‌های معظم شهدا، کاملاً ثبت، مدون، تدوین شوند.

4ـ یک بخش از تارنمای دانشگاه لرستان (سایت دانشگاه)، بایستی به کنگره ملی 6544 شهید استان لرستان اختصاص یابد.

5ـ در بحث نوشتن و تهیه کتاب درباره شهدای دانشجو بایستی از پتانسیل‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی استفاده شود.

6ـ دیدار با خانواده‌های معظم شهدا از جمله اقدامات مهم فرهنگی است که بایستی به صورت منظم و منسجم در قالب برنامه‌های ذیل کنگره ملی بزرگداشت 6544 شهید استان لرستان، تقویت شده و تداوم یابد.

۱۴۰۰/۱۱/۲۵ - ۱۷:۴۰