سبک زندگی بزرگان دینی؛ بهترین الگو برای زندگی

۱۴۰۰/۱۱/۲۳

همزمان با سالروز ولادت باسعادت حضرت امام محمد نقی (ع)، جواد الائمه، حجت‌الاسلام و المسلمین امین فاطمی‌نیک، معاون دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان، خصوصیات شخصیتی و برخی ویژگی‌های سبک زندگی امام نهم شیعیان را تبیین کرد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، بعد از نماز جماعت ظهر و عصر روز شنبه، 23 بهمن‌ماه در مسجد حضرت فاطمه زهرا (س) سایت مرکزی دانشگاه لرستان، در سخنانی، برخی مهم‌ترین ویژگی‌های شخصیتی، رفتاری و سبک زندگی حضرت امام محمدتقی (ع)، تشریح شد.

دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان و حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان در آیین پاسداشت ولادت حضرت جوادالائمه (ع) شرکت کردند.

حجت‌الاسلام و المسلمین امین فاطمی‌نیک در سخنانی تشریح کرد:

1ـ حضرت امام محمد تقی (ع) به موضوعاتی همچون نظم در کارها اهمیت ویژه‌ای می‌دادند و همچنین رویکرد ایشان، اهمیت دادن به پیشبرد امور و کارها براساس نظم و کار تشکیلاتی دارای نتایج و آثار پایدار بود.

2ـ پیشاپیش، سالروز ولادت باسعادت حضرت امام علی (ع) را نیز تبریک می‌گویم.

3ـ سبک زندگی امامان (علیهم السلام) و بزرگان دینی برای ما باید در همه ابعاد و جنبه‌های زندگی، الگو باشد.

4ـ تشریح و تبیین ابعاد مختلف سبک زندگی بزرگان دینی برای نسل جوان به‌ویژه نسل دانشجو بایستی بیش از پیش، صورت گیرد.

گفتنی است این برنامه توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، اجرا شد.

همچنین مولودی‌خوانی ولادت باسعادت حضرت امام محمد تقی (ع)، اجرا شد.

۱۴۰۰/۱۱/۲۳ - ۲۱:۱۳