گزارش تصویری از حماسه حضور در راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن

۱۴۰۰/۱۱/۲۲

حماسه بزرگ راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن، سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران در شهر خرم‌آباد به علت شرایط قرمز کرونایی،‌به صورت خودرویی و موتوری برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، صبح روز جمعه، 22 بهمن‌ماه، اقشار مختلف مردم از جمله دانشگاهیان دانشگاه لرستان به صورت‌ خودرویی و موتوری در راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن، سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران از مسیر میدان 22 بهمن تا مصلی الغدیر خرم‌آباد شرکت کردند.

دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان نیز همراه با سایر دانشگاهیان دانشگاه لرستان در این راهپیمایی باشکوه خودرویی و موتوری شرکت کرد.

راهپیمایان خودرویی و موتوری، با در دست داشتن پرچم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در جشن انقلاب اسلامی ایران شرکت کردند و بار دیگر با آرمان‌های برآمده از انقلاب اسلامی ایران، بیعت و بر حرکت کردن در مسیر ارزش‌های انقلاب اسلامی ایران براساس رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، تأکید کردند.

۱۴۰۰/۱۱/۲۲ - ۱۶:۱۶