پیاده‌روی فجر دانشگاهیان دانشگاه لرستان به مناسبت بزرگداشت یوم‌الله ۲۲ بهمن

۱۴۰۰/۱۱/۲۰

به مناسبت بزرگداشت یوم‌الله ۲۲ بهمن (سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران)، مراسم زیارت مزار پاک شهیدان سرافراز گمنام دانشگاه لرستان و پیاده‌روی دانشگاهیان دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش واحد خبر اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، این مراسم، صبح روز چهارشنبه، ۲۰ بهمن‌ماه به مناسبت گرامیداشت یوم‌الله دهه مبارک فجر و بزرگداشت پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران با حضور دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان، معاونان دانشگاه، اعضای هیئت رئیسه دانشگاه، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه لرستان برگزار شد.

همچنین در بخشی از این مراسم از جمله زیارت مزار پاک شهیدان والامقام و ادای احترام به مقام شامخ شهیدان سرافراز، حجت‌الاسلام و المسلمین مهدی قدرتی، مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان لرستان نیز حضور داشت.

بعد از قرائت فاتحه و ادای احترام به مقام شامخ شهدای سرافراز گمنام دانشگاه لرستان، حاضران در مراسم مسیر گلزار شهدا تا سالن ورزشی امام علی (ع) را با پای پیاده طی کردند.

شعارهای «الله اکبر»، «دست خدا بر سر ماست، خامنه‌ای رهبر ماست»، «حزب فقط حزب علی، رهبر فقط سیدعلی»، «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسراییل»، «مرگ بر آل سعود خائن»، «مرگ بر ضد ولایت فقیه»، «مرگ بر منافق» از جمله شعارهای انقلابی بودند که در مراسم پیاده‌روی توسط حاضران، سر داده شد و دانشگاهیان دانشگاه لرستان، باردیگر با آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی ایران، تجدید پیمان کردند.

دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان و حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان در سخنانی در سالن ورزشی امام علی (ع)، ایام‌الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی را گرامی داشتند.

در این سخنرانی‌ها روی نکاتی تأکید شد؛ از جمله:

۱_ گرامیداشت یاد و خاطره همه شهیدان سرافراز.

۲_ انقلاب اسلامی ایران باعث استقلال و اقتدار ایران اسلامی و رهایی از سرسپردگی به استعمار شد.

۳_ دهه فجر انقلاب اسلامی دهه یادآوری رهایی ملت ایران از ظلم و تاریکی است.

۴_‌ هدف نهایی و اصلی انقلاب اسلامی ایران، رسیدن به تمدن‌نوین اسلامی است.

۵_ نقش دانشگاه در تمدن‌سازی اسلامی یک نقش بسیار مهم است تا جایی که حضرت امام (ره) فرمودند دانشگاه باید مبداء همه تحولات باشد.

گفتنی است در پایان این مراسم و در سالن ورزشی امام علی (ع)، به تعداد ۴۳ نفر از شرکت‌کنندگان به قید قرعه، جوایزی از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان اهداء شد.

۱۴۰۰/۱۱/۲۰ - ۱۲:۳۳