تداوم گفتگوهای مقدماتی برای همکاری‌های مشترک

۱۴۰۰/۱۱/۱۹

در راستای تداوم نشست‌های مشترک بین باشگاه خیبر خرم‌آباد و مدیران و متخصصان دانشگاه لرستان، جلسه مشترک دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و دکتر حسین اسدی‌پور، مدیرعامل باشگاه خیبر خرم‌آباد در محل حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، براساس رویکرد کاری سرپرست دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان، کارگروه‌های تخصصی و علمی برای بررسی دقیق چگونگی همکاری بین دانشگاه لرستان و باشگاه خیبر خرم‌آباد تشکیل شده است که متخصصان مختلف حقوق، عمران، علوم ورزشی و ... عضو این کارگروه‌ها هستند و نظرات خود را در کارگروه‌ها بیان می‌کنند.

هدف باشگاه خیبر این است که همکاری خود را با دانشگاه لرستان گسترش دهد و یک آکادمی ورزشی در سایت مرکزی دانشگاه لرستان ایجاد شود که چگونگی مقدمات این همکاری، بایستی در کارگروه‌های تخصصی، مورد سنجش، ارزیابی و تحلیل علمی قرار گیرد.

نشست مشترک سرپرست دانشگاه لرستان و مدیرعامل باشگاه فرهنگی، ورزشی خیبر خرم‌آباد، روز سه‌ّشنبه، ۱۹ بهمن‌ماه در محل حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد.

۱۴۰۰/۱۱/۱۹ - ۲۱:۱۲