نقش تأثیرگذار حراست در صیانت از منابع و هویت سازمانی

۱۴۰۰/۱۱/۱۶

مدیران و کارشناسان حراست دانشگاه لرستان با دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان، دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، این دیدار، روز شنبه، 16 بهمن‌ماه در محل حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد.

مدیریت و کارشناسان حراست دانشگاه لرستان، دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود با رویکرد ارتقای شاخص‌های کاری را با سرپرست دانشگاه لرستان، در میان گذاشتند.

دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان در این دیدار، درباره اهمیت و کارکرد حراست دانشگاه لرستان، توضیحاتی را ارائه کرد:

1_ اهمیت و جایگاه حراست در حدی است که نشاندهنده‌ و نماد فرهنگ سازمانی است. حراست، چشم و گوش هر سازمانی است.

2_ بخش انتظامات یک بخش بسیار مهم از مجموعه حراست است. وقتی ارباب رجوع به دانشگاه لرستان مراجعه می‌کند اولین جایی که با آن روبه‌رو می‌شود نیروهای انتظامات هستند. بنابراین، جایگاه این بخش یک جایگاه بسیار مهم در زمینه نوع نگاه ارباب رجوع و دانشجو به کلیت مجموعه‌ی سازمانی است.

3_ هرچقدر موضوع روابط عمومی و اقتدار همراه همدیگر در حراست تقویت شود خود به خود، کارآیی هم ارتقاء پیدا می‌کند.

اقتدار هم به معنی اجرای دقیق قانون همراه با درایت، هوشمندی، مهربانی و ظرافت است؛ زیرا وظایف حراست دارای حساسیت‌های خاصی خود است.

4_ حراست نقش مهم حفاظت از منابع مهم دانشگاه از جمله منابع معنوی و هویت دانشگاه را برعهده دارد و در این زمینه، بایستی به موقع، هشدارهای دلسوزانه‌ی لازم را بدهد.

حراست باید از هویت دانشگاه که شامل اعضای هیئت علمی، یاوران علمی (کارکنان) و دانشجویان می‌شود حفاظت کند.

گفتنی است قبل از سخنان سرپرست دانشگاه لرستان، مدیریت حراست دانشگاه (عباسی)، یک گزارش کلی درباره فعالیت‌های حراست دانشگاه لرستان ارائه کرد.

۱۴۰۰/۱۱/۱۶ - ۰۰:۰۰