اولین نشست کارگروه پشتیبانی و نظارت دانشگاه لرستان (ویژه‌ی انجمن‌های علمی دانشجویی)

۱۴۰۰/۱۱/۱۶

اولین نشست کارگروه تازه تأسیس پشتیبانی و نظارت دانشگاه لرستان، ویژه‌ی فعالیت انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه، به ریاست دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان، برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، روز شنبه، 16 بهمن‌ماه در محل حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد.

دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان در این نشست، نکاتی را به این شرح مطرح کرد:

1_ برمبنای تحلیل دقیق وضع موجود باید بتوانیم فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه لرستان را ارتقاء داده و در برخی موارد هم، ساماندهی کنیم.

2_ انتخابات داخلی انجمن‌های علمی دانشجویی باید به صورت منظم برگزار شود و ارتباط بین انجمن‌های علمی دانشجویی با گروه‌های آموزشی مختلف دانشگاه لرستان، گسترش یابد و یک ارتباط قوی پایدار باشد.

3_ در مورد فعالیت انجمن‌های علمی دانشجویی بایستی یک آسیب‌شناسی دقیق صورت بگیرد تا بتوانیم برمبنای شناخت آسیب‌ها و موانع، یک برنامه‌ریزی دقیق برای چشم‌انداز آینده فعالیت انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه لرستان انجام بدهیم.

4_  باید تلاش کنیم انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه لرستان از حالت سنتی، خارج بشوند و اهداف جدید و موضوعات جدیدی برای فعالیت‌های آنها تعریف بشود.

5_ برگزاری کارگاه‌های آموزشی متناسب با موضوعات انجمن‌ها و همچنین توجه به مهارت‌افزایی از جمله مسائلی است که بایستی در فعالیت‌های جدید انجمن‌های علمی دانشجویی مورد توجه قرار گیرد.

6_ در فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشجویی، علاوه بر مشارکت دانشجویان کارشناسی باید از توانمندی‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه (دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا) هم استفاده شود و حضور و فعالیت و مشارکت دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه نیز در انجمن‌های علمی دانشجویی، افزایش یابد.

7_ ما باید به دنبال طراحی و اجرای یک جشنواره تحت عنوان جشنواره ایده‌پردازی برای انجمن‌های علمی دانشجویی باشیم.

8_ همواره فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه لرستان بایستی در تارنمای رسمی دانشگاه لرستان (سایت دانشگاه) انعکاس یابند.

در این زمینه نیاز است همکاری بین معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان که انجمن‌های علمی دانشجویی، زیرنظر این معاونت فعالیت می‌کنند و بخش خبرنگاری اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، بیشتر از گذشته، افزایش یابد.

دکتر محمد حیاتی، سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان نیز در گفتگو با خبرنگار اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان درباره کارگروه مذکور، گفت:

1_  در حال حاضر در دانشگاه لرستان، تعداد 42 انجمن علمی دانشجویی وجود دارد. از این تعداد، سه انجمن به صورت بین‌رشته‌ای فعالیت دارند.

2_ کارگروه مذکور فعالیت‌های مختلفی انجام خواهد داد از جمله تعیین خط مشی اجرایی انجمن‌های علمی دانشگاه در چارچوب سیاست‌های علمی دانشگاه، نظارت بر حسن عملکرد انجمن‌های علمی دانشگاه، بررسی برنامه‌های پیشنهادی فرادانشگاهی انجمن‌های علمی دانشجویی، طراحی سازوکارهای مالی مناسب و شفاف برای فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشجویی و ...

3_ رویکرد کارگروه که براساس آیین‌نامه انجمن‌های علمی دانشجویی کشور، تشکیل شده است به طور حتم به سوی ارتقای فعالیت‌ها و تحول خواهد رفت.

گفتنی است این کارگروه براساس آیین‌نامه اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی کشور ایجاد شده است.

۱۴۰۰/۱۱/۱۶ - ۰۰:۰۰