سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان خبر داد: غیرحضوری شدن کلاس‌ها تا پایان بهمن‌ماه به علت قرمز شدن وضعیت شیوع کرونا

۱۴۰۰/۱۱/۱۳

کلیه کلاس‌های دانشگاه لرستان در همه مقاطع تحصیلی به علت قرمز شدن وضعیت شیوع کرونا، تا پایان بهمن‌ماه 1400 به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر اسماعیل رک‌رک، سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه لرستان گفت:

«باتوجه به اینکه وضعیت کرونا در شهرستان خرم‌آباد، قرمر شده است کلیه کلاس‌های دانشگاه لرستان در همه مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا تا پایان بهمن‌ماه 1400 به‌صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند».

دکتر رک‌رک، توضیح داد:

«تصمیمات متناسب با وضعیت کرونا در استان، اتخاذ خواهند شد و در شرایط فعلی به علت اینکه وضعیت کرونا، قرمز شده است تا پایان بهمن‌ماه 1400، کلیه کلاس‌های دانشگاه لرستان در همه مقاطع تحصیلی، به‌صورت غیرحضوری (مجازی و الکترونیک) برگزار خواهند شد و بعد از آن، متناسب با وضعیت شیوع کرونا و تصمیمات ستاد استانی کرونا، تصمیمات بعدی از طریق تارنمای رسمی دانشگاه لرستان اطلاع‌رسانی خواهد شد».

سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان تصریح کرد:

«کلیه کلاس‌های مراکز اقماری شهرستان‌های سلسله، دلفان، کوهدشت و پلدختر (مراکز اقماری وابسته به دانشگاه لرستان) نیز تا پایان بهمن‌ماه 1400 به صورت کاملاً غیرحضوری (مجازی) برگزار می‌شوند و بعد از آن، متناسب با شرایط شیوع بیماری کرونا، تصمیمات بعدی، اطلاع‌رسانی خواهند شد».

دکتر اسماعیل رک‌رک، گفت:

«تارنمای رسمی دانشگاه لرستان، مرجع معتبر و رسمی برای اطلاعیه‌ها، اخبار و رویدادهای دانشگاه است».

۱۴۰۰/۱۱/۱۳ - ۰۰:۰۰