پیام تسلیت سرپرست دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان به مناسبت درگذشت حضرت آیت‌الله صافی گلپایگانی

۱۴۰۰/۱۱/۱۲

دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان در پیامی، درگذشت مرجع عالیقدر تشیع، حضرت آیت‌الله صافی گلپایگانی را تسلیت گفت.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، متن پیام تسلیت دکتر نظری، به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

اذا مَاتَ العالِمُ ثُلِمَ فی الإسلَامِ ثُلمَةُ لا یَسُدُهَا شَیءٌ إلی یَومِ القِیَامَةِ

ارتحال مرجع معظم تقلید، استاد مهذب اخلاق، حضرت آیت‌الله صافی گلپایگانی، رضوان الله علیه، موجب تأثر و تألم عمیق شد.

این عالم وارسته و زاهد که به تعبیر رهبر معظم انقلاب (حفظه‌الله تعالی)، از استوانه‌های حوزه علمیه قم و از برجستگان علمی و عملی و پرسابقه‌ترین عالم دینی در آن حوزه‌ی مبارک بودند، سراسر عمر پربرکت خویش را در راه نشر معارف اهل بیت عصمت و طهارت، سپری نموده و فقدانش خسارت عظیم و جبران‌ناپذیری برای حوزه‌های علمیه و جهان اسلام خواهد بود.

این ضایعه جبران‌ناپذیر را به پیشگاه مقدس مولا و محبوبش، حضرت بقیه‌الله الاعظم، عجل الله تعالی فرجه الشریف، مقام معظم رهبری و مراجع و علمای عظام، دامت برکاتهم و حوزه‌های علمیه و مردم شریف و مؤمن و دوستداران مرجعیت در ایران اسلامی و همه نقاط جهان، تسلیت و تعزیت عرض می‌نمایم.

از درگاه حضرت حق برای روح ملکوتی آن مرجع جلیل الشأن، علو درجات و همجواری با پیامبران و ائمه اطهار و شهداء و برای بیت مکرم و فرزندان معزز ایشان و همه‌ی علاقه‌مندان و مقلدان و مریدان ایشان، صبر و شکیبایی و عزت و سلامتی، مسئلت می‌نماییم.

علی نظری

سرپرست دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان