آغاز دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی/ تجدید بیعت با شهیدان والامقام

۱۴۰۰/۱۱/۱۲

دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان، اعضای هیئت رئیسه و جمعی از کارکنان دانشگاه لرستان، همزمان با 12 بهمن‌ماه، آغاز ایام‌الله دهه مبارک فجر، در محل گلزار سه شهید گمنام دانشگاه لرستان حضور یافته و ضمن زیارت مزار شهدا، بار دیگر با آرمان‌های شهیدان سرافراز اسلام، تجدید بیعت کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، اعضای حاضر در این آیین معنوی که سه‌شنبه، 12 بهمن‌ماه برگزار شد ضمن قرائت فاتحه و غبارروبی مزار سه شهید گمنام دانشگاه لرستان، به مقام شامخ شهیدان والامقام ادای احترام کردند و سالروز ورود تاریخی حضرت امام خمینی (ره)، رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران و بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به میهن اسلامی را گرامی داشتند.

دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان، در این آیین معنوی، تشریح کرد:

1_ فرارسیدن ایام‌الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی را به همه اعضای محترم هیئت علمی، یاوران علمی (کارکنان) و دانشجویان دانشگاه لرستان تبریک می‌گویم.

2_ رحلت مرجع عالیقدر تشیع، حضرت آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی را تسلیت می‌گویم و یاد و خاطره ایشان را گرامی می‌داریم.

3_ انقلاب اسلامی ایران، انقلاب معنویت و نور در همه ابعاد جامعه ایران بود. این انقلاب بزرگ و انسان‌ساز، دستاوردهای بسیار بزرگی در عرصه‌های مختلف از جمله نظام آموزش عالی کشور داشته است.

4_ هدف نهایی انقلاب بزرگ اسلامی ایران، تمدن‌سازی نوین اسلامی است که باید تلاش کنیم براساس بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی ایران، به این هدف متعالی برسیم.

5_ همه ما مدیون خون شهدای سرافراز هستیم و وظیفه داریم همیشه پیرو راستین شهدای والامقام باشیم.

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان در این آیین گفت:

1_ آغاز دهه مبارک فجر را گرامی می‌دارم و رحلت مرجع عالیقدر جهان تشیع، حضرت آیت‌الله صافی گلپایگانی را هم تسلیت می‌گویم.

2_ از ویژگی‌های بارز حضرت آیت‌الله صافی‌گلپایگانی این بود که ایشان همیشه در مسیر ولایت، حرکت می‌کردند و منشاء خدمات بسیار ارزشمندی برای جهان اسلام شدند.

3_ انقلاب اسلامی ایران دستاوردهای بسیار مهمی در عرصه‌های مختلف داشته است که بایستی این دستاوردها هرچه بیشتر و بهتر برای نسل جوان به‌ویژه نسل دانشجو، تبیین شوند.

۱۴۰۰/۱۱/۱۲ - ۰۰:۰۰