دعوت از دانشگاهیان دانشگاه لرستان برای شرکت در پیاده‌روی به مناسبت آغاز دهه مبارک فجر

۱۴۰۰/۱۱/۱۰

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان از همکاران دانشگاه لرستان دعوت کرده است در مراسم پیاده‌روی دانشگاهیان دانشگاه لرستان که به مناسبت لحظه تاریخی ورود حضرت امام خمینی (ره) به میهن اسلامی (آغاز دهه مبارک فجر) برگزار می‌شود شرکت کنند.

زمان: سه‌شنبه، 12 بهمن‌ماه.

رأس ساعت 9:30 صبح.

از همکاران ارجمند دعوت می‌شود در ساعت 9:15 صبح روز سه‌شنبه، 12 بهمن‌ماه، در محل گلزار سه شهید گمنام دانشگاه لرستان، حضور یابند.

همچنین دانشگاهیان دانشگاه لرستان با حضور در گلزار سه شهید گمنام دانشگاه لرستان با قرائت فاتحه و غبارروبی، بار دیگر با آرمان‌های شهدا بیعت خواهند کرد.

در پایان مراسم نیز به قید قرعه، جوایزی به شرکت‌کنندگان اهداء می‌شود.

گفتنی است در ایام‌الله دهه مبارک فجر، برنامه‌های متنوع فرهنگی، اجتماعی، ورزشی با همکاری معاونت‌های فرهنگی و اجتماعی و دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

۱۴۰۰/۱۱/۱۰ - ۰۰:۰۰