آغاز مسابقات ورزشی به مناسبت گرامیداشت ایام‌الله دهه مبارک فجر

۱۴۰۰/۱۱/۱۰

مسابقات مختلف ورزشی ویژه‌ی اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان، کارکنان و خانواده‌های آن‌ها در آستانه ایام‌الله دهه مبارک فجر، آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این مسابقات، صبح روز یکشنبه، 10 بهمن‌ماه، در آستانه آغاز دهه مبارک فجر، در محل سالن ورزشی امام علی (ع) آغاز شد.

این مسابقات با همکاری مشترک معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان به مناسبت گرامیداشت ایام‌الله دهه مبارک فجر برگزار می‌‌شوند.

مجید طاوسی‌چگنی، سرپرست اداره تربیت‌بدنی و فوق برنامه دانشگاه لرستان در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه لرستان، تشریح کرد:

«مسابقات در رشته‌های مختلف (بانوان و آقایان) برگزار می‌شود و هدف، بزرگداشت ایام‌الله دهه مبارک فجر است».

طاوسی‌چگنی، توضیح داد:

«برنامه‌ریزی‌ها در این جهت است که بتوانیم شاخص‌های حوزه کاری تربیت‌بدنی دانشگاه لرستان را ارتقاء دهیم».

۱۴۰۰/۱۱/۱۰ - ۰۰:۰۰