پانزدهمین ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه لرستان

۱۴۰۰/۱۱/۰۹

پانزدهمین دوره سلسله نشست‌های ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه لرستان (سال 1400)، آغاز شد.

معرفت‌افزایی در موضوعات مختلف همچون مباحث دینی و معرفتی، اخلاق حرفه‌ای، مبانی انقلاب اسلامی، اندیشه سیاسی در اسلام، سبک زندگی و ... از جمله اهداف برگزاری سلسله نشست‌های ضیافت اندیشه است.

صبح شنبه، 9 بهمن‌ماه، برنامه افتتاح این نشست‌های حضوری در سالن جلسات شهیدمیربهرسی دانشگاه لرستان برگزار شد.

دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان در این نشست تشریح کرد:

1_ نشست‌های ضیافت اندیشه یک گام مهم در راستای تقویت و ترویج سبک زندگی اسلامی، ایرانی هستند.

2_ اندیشه ناب و راستین مبتنی بر آموزه‌های الهی و دینی است تا انسان به سعادت برسد.

3_ در اندیشه‌ورزی دینی و توحیدی، انسان، از خود و خودخواهی عبور می‌کند و به سوی انفاق و ایثار می‌رود.

4_ انسان‌های دارای اندیشه‌های ناب الهی، انسان‌هایی خردمند و دارای بصیرت هستند و همه گفتار و رفتار آن‌ها در مسیر آموزه‌های قرآن کریم است.

5_ هدف نهایی از نشست‌های ضیافت اندیشه، حرکت کردن در مسیر انسان دینمدار و الهی است.

در این نشست، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان توضیح داد:

1_ هدف نهایی برگزاری سلسله نشست‌های ضیافت اندیشه، تقویت خداباوری و تقویت ارزش‌های دینی، معنوی و اسلامی در سطح اساتید دانشگاه‌هاست.

2_ ترویج هرچه بیشتر و عمیق‌تر مبانی انقلاب اسلامی و آموزه‌ها و رهنمودهای حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در سطح دانشگاه‌ها از موضوعات مهم نشست‌های ضیافت اندیشه است. نقش اساتید دانشگاهی در ترویج اینگونه موضوعات، یک نقش بسیار مهم است.

3_ در مباحث آموزشی نشست‌های ضیافت اندیشه، متناسب با مسائل و موضوعات روز جامعه، سرفصل‌ها نیز در هر دوره نسبت به دوره‌های قبلی، «به‌روزرسانی» می‌شوند.

4_ در مورد اینکه نشست‌ها به صورت حضوری یا غیرحضوری برگزار شوند تابع تصمیمات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا هستیم.

5_ در دوره‌های غیرحضوری، به خوبی توانستیم از ظرفیت فضای مجازی استفاده کنیم.

6_ دوره‌های جدید ضیافت اندیشه دارای پیوست‌های فرهنگی همچون دیدار با خانواده‌های معظم شهدا هستند. دیدار با خانواده‌های معظم شهدا، تضمین‌کننده‌ی معنویت است و باید اینگونه دیدارها، تقویت شوند.

7_ دوره‌ ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه لرستان به مدت چهار روز، برگزار می‌شود.

8_ تعداد دو سفر تفریحی و یک برنامه نقد فیلم هم برنامه‌ریزی شده‌اند.

سفر تفریحی نیز از نوع زیارتی (مشهد) خواهد بود که بعد از برگزاری دوره‌ها خواهد بود (اگر شرایط کرونایی، قرمز نشود).

9_ برنامه معنوی ختم قرآن کریم نیز از جمله پیوست‌های فرهنگی ضیافت اندیشه است که اجرا خواهد شد.

دکتر سعید محمدزاده، دبیر دفتر هم‌اندیشی اساتید دانشگاه لرستان و سرپرست دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان در این نشست تشریح کرد:

1_ در دوره‌های ضیافت اندیشه، مباحث مختلفی همچون سبک زندگی، معنویت دینی، اخلاق حرفه‌ای، اخلاق علمی، مباحث معرفتی، انقلاب اسلامی، اندیشه‌های سیاسی و... ارائه می‌شود.

2_ موضوعات و مباحث مرتبط با بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی از مباحث مهمی است که در این دوره ارائه خواهد شد.

3_ این دوره‌ها همواره به صورت منظم در دانشگاه لرستان برگزار شده‌اند.

گفتنی است حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر رضا الهی‌منش، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر میرهاشمی، دکتر احمد رهدار و سایر اساتید دعوت شده به دانشگاه لرستان، تدریس مباحث مختلف را برعهده دارند.

همچنین در این نشست‌ها، اعضای هیئت علمی حاضر در نشست‌ها، دیدگاه‌های خود را درباره موضوع نشست، مطرح می‌کنند.

۱۴۰۰/۱۱/۰۹ - ۰۰:۰۰