بازدید معاون عمرانی استاندار لرستان از پروژه تقاطع غیرهم‌سطح ورودی دانشگاه لرستان

۱۴۰۰/۱۱/۰۹

دکتر احمدرضا دالوند، معاون عمرانی استاندار لرستان از پروژه تقاطع غیرهم‌سطح ورودی دانشگاه لرستان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، عصر روز شنبه، 9 بهمن‌ماه، دکتر احمدرضا دالوند، معاون عمرانی استاندار لرستان از این پروژه که مدتی است به علت کمبود اعتبارات، راکد و غیرفعال شده است بازدید کرد.

در این بازدید، معاون عمرانی استاندار لرستان، با پیمانکار پروژه گفتگو کرد و قول مساعد داد که کمبودهای اعتباری این پروژه با تلاش تیم مدیریتی اجرایی استان، رفع شود.

دکتر دالوند در این بازدید توضیح داد:«از جمله مصوبات سفر ریاست‌جمهوری، فعال شدن این پروژه است که در حال حاضر 82 درصد پیشرفت فیزیکی دارد».

وی بیان کرد:«تاکنون نزدیک به 24 میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شده است که حداقل 14 میلیارد تومان دیگر برای تکمیل کامل و نهایی پروژه مورد نیاز است».

معاون عمرانی استاندار لرستان تشریح کرد که به‌زودی پروژه از حالت راکد و غیرفعال به فعال تبدیل می‌شود.

گفتنی است در این بازدید، دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان، دکتر محمد علیزاده، سرپرست معاونت پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان و مدیران عمرانی دانشگاه نیز حضور داشتند و توضیحات و گزارش مربوط به پروژه را ارائه کردند.

۱۴۰۰/۱۱/۰۹ - ۰۰:۰۰