برگزاری نشست شورای دانشگاه لرستان

۱۴۰۰/۱۱/۰۶

نشست شورای دانشگاه لرستان، روز چهارشنبه، 6 بهمن‌ماه با دستور کار بحث و تبادل نظر درباره‌ چگونگی از سرگیری آموزش حضوری (برای نیم‌سال دوم)، به ریاست دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و با حضور اعضای هیئت رئیسه دانشگاه و رؤسای دانشکده‌های دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد و درباره موضوع چگونگی از سرگیری آموزش‌های حضوری، بحث و تبادل نظر شد.

شورای دانشگاه به عنوان یک بازوی توانمند مدیریتی در موضوعات و مسائل مهم دانشگاه، تبادل نظر و در نهایت، تصمیم‌گیری می‌کند.

نشست بعدی شورای دانشگاه لرستان در روزهای آتی برگزار می‌شود و مهم‌ترین مصوبات و تصمیمات نهایی شورای دانشگاه لرستان درباره چگونگی آموزش حضوری (برای نیم‌سال دوم)، اطلاع‌رسانی می‌شود.

۱۴۰۰/۱۱/۰۶ - ۰۰:۰۰