دعوت از اعضای هیئت علمی، یاوران علمی (کارکنان) و خانواده‌های آنها برای شرکت در مسابقات ورزشی ایام‌الله دهه مبارک فجر

۱۴۰۰/۱۱/۰۵

به مناسبت گرامیداشت ایام‌الله دهه مبارک فجر، مسابقات ورزشی مختلف و متنوعی در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با همکاری معاونت دانشجویی دانشگاه (اداره تربیت‌بدنی) و کانون نشاط و سلامت دانشگاه لرستان، مسابقات مختلف ورزشی را از تاریخ 10 تا 21 بهمن‌ماه برگزار می‌کند.

اعضای هیئت علمی، یاوران علمی (کارکنان) و خانواده‌های آن‌ها می‌توانند در این مسابقات ورزشی شرکت کنند.

علاقه‌مندان برای ثبت‌نام از طریق شماره‌های واتساپی ذیل اقدام کنند:

آقایان: 09165509390

بانوان: 09303387773

آدرس اینستاگرامی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و کانون نشاط و سلامت دانشگاه لرستان در پوستر مجازی زیر، نوشته شده است.

همچنین، برای کسب اطلاع درباره‌ی جدول اسامی رشته‌ها (اقایان و بانوان)، شرایط مسابقات و زمان‌بندی برگزاری مسابقات، اینجا کلیک کنید.

۱۴۰۰/۱۱/۰۵ - ۰۰:۰۰