سرپرست گروه همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه لرستان منصوب شد

۱۴۰۰/۱۱/۰۱

دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان در حکمی، دکتر غلامحسین حسینی، عضو هیئت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان را به عنوان سرپرست گروه همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه لرستان منصوب کرد.

همچنین، دکتر نظری از دکتر مسعود رحمتی، مدیر پیشین گروه همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه لرستان به خاطر زحمات و اقدامات انجام شده، قدردانی کرد.

در متن حکم دکتر نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان خطاب به دکتر حسینی آمده است:

«امید است با استعانت از خداوند متعال و باتوجه به اسناد بالادستی به‌ویژه رهنمودهای مقام معظم رهبری (حفظه‌الله تعالی)، در جهت ارتقای شاخص‌ها و زیرساخت‌های مختلف بین‌المللی دانشگاه لرستان، موفق باشید و جایگاه دانشگاه لرستان، در عرصه‌های تعاملات و ارتباطات علمی بین‌المللی، ارتقاء پیدا کند».

۱۴۰۰/۱۱/۰۱ - ۰۰:۰۰