سرپرست مدیریت امور شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان منصوب شد

۱۴۰۰/۱۰/۲۹

با حکم دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان، دکتر مصطفی محمدی‌ضرون، به عنوان سرپرست مدیریت امور شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان منصوب شد.

دکتر مصطفی محمدی‌ضرون (دکترای شیمی)، از جانبازان سرافراز دوران دفاع مقدس است.

همچنین، دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان از دکتر مهدی شاهین، مدیر پیشین امور شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان، به خاطر زحمات و اقدامات انجام شده، قدردانی کرد.

در حکم دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان خطاب به دکتر مصطفی محمدی‌ضرون، آمده است:

«امید است با استعانت از خداوند متعال و براساس اسناد بالادستی، به‌ویژه رهنمودهای مقام معظم رهبری (حفظه‌الله تعالی) در ارتقای شاخص‌های کاری مدیریت امور شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان، موفق شوید.

بی‌تردید، ارتقای خدمت به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، علاوه بر رسالت اداری و سازمانی، یک وظیفه‌ی مهم دینی و اخلاقی است».

۱۴۰۰/۱۰/۲۹ - ۰۰:۰۰