سرپرست مدیریت امور پژوهشی دانشگاه لرستان منصوب شد

۱۴۰۰/۱۰/۲۷

دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان، در حکمی، دکتر حسین حاتمی‌، عضو هیئت علمی گروه آموزشی مهندسی مکانیک و پلیمر (دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان) را به عنوان سرپرست مدیریت امور پژوهشی دانشگاه لرستان منصوب کرد.

دکتر حسین حاتمی، قبل از انتصاب به عنوان سرپرست مدیریت امور پژوهشی دانشگاه لرستان، ریاست آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان را برعهده داشت.

دکتر نظری از دکتر احمد احمدی‌خلجی، مدیر پیشین امور پژوهشی دانشگاه لرستان به خاطر زحمات و اقدامات انجام شده، تقدیر کرد.

در متن حکم دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان خطاب به دکتر حسین حاتمی، آمده است:

«امید است با استعانت از خداوند متعال و براساس اسناد بالادستی به‌ویژه رهنمودهای مقام معظم رهبری (حفظه‌الله تعالی)، بتوانید امورات پژوهشی دانشگاه لرستان را برمعیار تقویت و گسترش پژوهش‌ها و تحقیقات کاربردی و مسئله‌محور برای حل مشکلات جامعه، ارتقاء دهید؛ همچنین موضوع تبدیل علم به ثروت، ضریب اثربخشی دانشگاه در اقتصاد، سیاست و اجتماع، ارتقای مرکز نوآوری دانشگاه و افزایش مجلات علمی و پژوهشی، با جدیت هرچه بیشتر دنبال شود تا جایگاه علمی، پژوهشی و تحقیقاتی دانشگاه لرستان که دارای ظرفیت‌ها و توانمندی‌های متعددی است بیش از پیش، ارتقاء یابد».

۱۴۰۰/۱۰/۲۷ - ۰۰:۰۰